2012-08-17 08:07:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - nem akarta, mégis megbántotta párját

Napi horoszkóp augusztus 16-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A párkapcsolatát illetően már-már megszokta a fordulatosságot. Amiben ma lehet része, azonban minden eddigin túltehet. De önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindenben meglássa a jót, vagy a jóra fordítás lehetőségét. Ugye?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehezen megy ma a munka: péntek van. Mégis össze kellene szednie magát, ha nyugodtan akarja tölteni az ön előtt álló hosszú hétvégét. Ráadásul nemcsak a munkaügyek intézése hárul önre, hanem a családi problémák megoldása is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem teheti meg, hogy folyton magát szorítja háttérbe, és másokkal törődik. Nagyon sok felelősség nehezedik a vállára, és hamarosan képtelen lesz ellátni a feladatait, ha teljesen túlterheli magát. Ezért legalább a hétvégén lazítson!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap nehézségei sem keseríthetik el: a kitartásán, a hitén nagyon sok múlik. Ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra! És ha önről szólnak, ne boruljon ki. A pletyka igazából mindig annak árt jobban, aki terjeszti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szenvedély az élet motorja: ma mégis lehetetlen helyzetbe hozhatja önt a meggondolatlansága. Bizony minden rafinériáját össze kell szednie, hogy kivágja magát. Van azonban valaki, akinek semmiképpen sem szabad hazudnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nehezére eshet meggondoltnak lenni. Van valaki, aki minden áron ki akarja hozni a sodrából. Álljon ellen a cukkolásnak. A felkavaró emberek elől meneküljön inkább testvérei körébe. Bennük, vagy egy kedves rokonában bízhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehezen viseli el, ha megzavarják a nyugalmát. Ma mégis össze kell szednie minden türelmességét, ha bírni akarja a nehézségeket. A családi békéjét fenyegetné veszély. Az ön higgadtságán múlik, hogy lesz-e belőle baj, vagy elsimul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A féltékenység rossz tanácsadó: ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra. A kedvesét sem inspirálja hűségre, ha örökösen vádaskodik. Ezzel csak az ellenkezőjét éri el. Inkább tűnjék naivnak, mintsem zsarnokinak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sok nehézségen vannak túl ön és a kedvese. Ne bánjon semmit: ami nem pusztította el a kapcsolatot, az csak megerősítette azt. Fogja fel úgy, mint próbatételt. Az összefogásban így még erősebbek lesznek. Szükségük is lesz rá.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap választ hozhat önnek egy régi kérdésére. Ma eldőlhet, hogy érdemes-e rá várnia tovább valakire, vagy sem. A szívét persze mindenképp érdemes nyitva tartania: csak így van rá esélye, hogy magához vonzza az igazit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedve támad a lustálkodásra: hosszabbítsa meg az ön előtt álló hétvégét! A szervezete különös módon kívánhatja is a pihenést, és ennek akár úgy is jelét adhatja, hogy a hőség ellenére torokgyulladást kap. Ne várja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem akarta, mégis megbántotta élete párját. Ha ezt belátta, és érzi a bántás súlyát, vállalja is a felelősséget! Azzal nem old meg semmit, ha mindent mindig a másikra hárít. Csak tetézi a bajt. Legyen bátor a bocsánatkérésben!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: